Locatie

Locatie en routebeschrijving

zwemles in zee, routebeschrijving, c in zee, Zeeland, kust, zee, zwemles
Klik op de afbeelding om te vergroten

Bewegingsplein Westduin gevestigd te Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt direct achter de laagste duinovergang van Walcheren, op slechts 50 meter van zee en strand. Wil je voor of na de les nog even wat eten of drinken? Dan kan je hiervoor terecht in het restaurant van Golden Tulip Strandhotel Westduin.

Bewegingsplein Westduin is een multidisciplinair centrum waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van stress, revalideren op maat onder professionele begeleiding centraal staan.

De cursus C in Zee® word gegeven op het strand nabij Strandpaviljoen Piet Hein.

Routebeschrijving met de auto

U komt via de A58 die u volgt tot het einde. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Bij de rotonde gaat u rechtdoor.  Hierna gaat u bij de stoplichten rechtdoor richting Dishoek/Westduin, niet richting Koudekerke. Bij de rotonde gaat u rechtsaf tot aan de 2e rotonde, deze rotonde slaat u ook rechtsaf tot u bij de 3e rotonde komt, deze gaat u naar links de Galgeweg op. Aan het einde van de Galgeweg ligt Bewegingsplein Westduin gevestigd in het Golden Tulip Strandhotel Westduin aan de rechterkant. U kunt ook vanaf de sloeweg de verwijsborden “westduin strand” volgen. Indien u in het bezit bent van een navigatiesysteem dient u “Galgeweg 1” in “Vlissingen”  in te toetsen.

Getijden en weersverwachting

Weersverwachting
Koudekerke

Weeronline.nl – Meer weer in Koudekerkeweeronline.nl Altijd jouw weer